Your Body our solutions

Kövess a Facebookon!

HÍREK, aktuális akció
talpakHozd el mamádat, papádat! Gyere el pároddal, barátoddal vagy barátnőddel! Tudd meg, hogy milyen egészségi állapotban vagytok, kell-e bizonyos dolgokra jobban figyelnetek, van-e bármi, ami jelez, hogy testetek/lelketek harmóniája felborult… vagy csak gyertek, ha relaxálni, töltődni szeretnétek. AKCIÓSAN jöhettek ketten! 4.500 Ft-ért, ketten kaptok egy fél-fél óra állapotfelmérést, helyzetjelentést. Várlak Benneteket szeretettel! Bozsó György


Miért éppen COACHING?

                  

Saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy testi tüneteim jó része lelki eredetű. A stressz okozta feszültség kiiktatásával jelentősen javult állapotom. A coaching nagyszerű módszer, mert segít ránézni elakadásainkra, nehéz élethelyzeteinkre. Célorientált megközelítésével, változatos módszerein keresztül nagyon sok típusú problémát hatékonyan lehet kezelni és egy sokkal kiegyensúlyozottabb életet teremteni.

Néhány coaching ülés után gondolatainkat átrendezhetjük, nézőpontjainkat megvizsgálhatjuk, fontossági sorrendet válthatunk, valódi céljainkra fókuszálhatunk.

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe:

Hegedüs Erika életvezetési tréner, coach
www.tobbvanbenned.com
www.facebook.com/tobbvanbennedmintgondolnad